Mooie liedjes

Wat heb ik weer heerlijk gewerkt vandaag. Maar helaas, aan alle mooie liedjes komt een einde. De vervanging van drie weken is voorbij. A. is terug uit vakantie en begint morgen weer te werken. Woensdag ga ik nog een keer om alles met haar te overlopen en eventuele fouten te verbeteren, en dan is het definitief gedaan. Ik vind het heel spijtig. Vroeger nooit gedacht dat cijfertjes me ooit nog eens zouden boeien, maar dit is echt werk wat me op het lijf geschreven is. Ik kijk dus al uit naar december, dan neemt A. nog eens twee weken verlof en mag ik terugkomen.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

Eén gedachte over “Mooie liedjes”

  1. Inderdaad jammer dat je moet stoppen vooral omdat je het werk zo leuk vindt. Maar het is zo december hoor! 😉

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: